Skip to content

Samtalsrum uthyres mitt i city

Adress: Tegnérgatan 36, Stockholm, nära till Odenplan, Rådmansgatan, pendeltåg, tunnelbana och bussar - och inte minst Centralstationen!

Lokalen ligger i gatuplanet och består av två delar. Den ena har ingång genom porten med porttelefon och blipp-nyckel. Den andra delen har ingång direkt från gatan. Båda delarna är lämpliga som egna separata samtalsmottagningar med gemensamt pentry och toalett. Till vardera del finns tillhörande kontorsplats. Båda delarna är till uthyrning och du kan välja vilken del du vill hyra.

Alternativ 1:

Det inre samtalsrummet, har fönster mot en lugn och tyst innergård. Rummet har tre platser med nuvarande möblering. Går att ordna för fyra platser med annan möblering. Högt i tak! Rummet ca 10 kvm. Till rummet hör en separat kontorsplats utöver de 10 kvm. Gemensam WC och kök som delas mellan de båda hyresgästerna.

Hyra alt.1: Hyra inkl. el är 6.900kr per månad (+ moms). 1 depositionshyra. Hyra fortlöpande med 1 år i taget. Gemensam uppsägningstid 4 månader.

Alternativ 2:

Denna del har ingång direkt från gatan och är totalt på ca 20 kvm. Det är ett butiksläge med skyltfönster och egen butiksentré från gatan. Denna del har en mer flexibel användning. Här kan du till exempel ha mottagning för samtal eller olika behandlingar och dessutom tillhörande butiksförsäljning. Plats finns för egen kontorsplats och bokhyllor. Möblering helt enligt eget önskemål. Avskärmning mot gatans skyltfönster är möjligt när du har klient eller kund. Skyltfönstret kan användas efter eget önskemål.

Hyra alt. 2: Hyra inkl. el är 8.900kr per månad (+ moms). 1 depositionshyra. Hyra fortlöpande med 1 år i taget. Gemensam uppsägningstid 4 månader.

Alternativ 3:

Det finns ett tredje alternativ att hyra vår (mars-maj) och höst (sep-nov), det vill säga en form av säsongshyra. Ovanstående månader tillbringar jag i Italien och min egen plats på mottagningen står tom. Hyror som ovan, med extra tillägg om 500kr/mån (+ moms).

Vid intresse hör av dig till Fransisko Condró via SMS till 073 556 4793!

Här nedan ser du några bilder på lokalen med nuvarande möblering som självklart kan anpassas helt efter önskemål. Klicka på bilderna för se dem i större upplösning.