Skip to content

När själen vandrar kroppen!

2023-05-09

Oavsett hur vi ser på oss själva - människan, kroppen, sinnet och själen, så älskar de flesta att vandra i naturen. 

Att få uppleva sig själv i naturen är att få möta sitt högsta jag. Vår sanna glädje, vår relation till oss själva och livet i sig blir en helhetsupplevelse, där vi blir ett med naturen. Att låta själen vandra kroppen är en kärleksdans med sig själv, där människans beståndsdelar - kropp och själ - blir till ett expanderat enhetsfält. Naturen med dess berg, skogar, sjöar och hav sammansmälter med himlavalvets vintergata och dess myriader av stjärnor. 

Vi på Vision Condró, alltså Emma och Fransisko, har alltid en liten grupp (6-10 personer) som under vandringsveckan lär känna sig själva genom andra och lär av varandra, kommer nära och växer tillsammans. Vi blir vänner för livet. 

Mellan själavårdsvandringarna finns det gott om tidsrum för retreat i meditation, sharing, vila, egen reflektion, en cappuccino och stunder att bara få vara. 

Med fötterna vandrandes på jorden och huvudet omsluten av himlen öppnar sig hjärtat för det gudomliga, det heliga och det mirakulösa - i din egen relation till skapelsen, universum och kärleken. 

Att vandra för livet, ett steg i taget, är att bejaka kärleken till naturen och hela skapelsen och det är att älska sin nästa som sig själv. Att låta själen vandra kroppen är att låta sig komma hem till dig själv.