Skip to content

Walkitation

2023-03-24

Det finns mängder med former, sätt och metoder för det som kallas meditation. Termens etymologi visar att meditation har att göra med att ”föras mot centrum, en mittpunkt eller själva källan”. Att meditera handlar i praktiken om en stilla rörelse mot alltings varande.

Precis som med allt annat, ger övning färdighet. Genom praktik skapar vi en förståelse, men den teoretiska aspekten är viktig. Genom att förena meditation i teori och praktik blir vi egna meditationsmästare på väg till vår unika mittpunkt i livet, varandets källa.

Livets källa är vårt ursprung. Att genom meditation få uppleva livets essens skapar en förbindelse från livets eviga och oändliga källa till den värld vi människor delar genom vår gemensamma vandring på jorden.

Genom Vision Condró är det meningen att just du ska få uppleva, i teori och praktik, stilla meditationer, men också vandrande meditationer, så kallad Walkitation.

Själavårdsvandringar mot ett pilgrimsmål uppfyller dig med sinnesro och hjärtefrid medan du, steg för steg, blir ett med naturen och dig själv.